MENÜ

Fedezd kiadásaidat napsütésből!

Kedves Látogatók!

 

Elöljáróban néhány dolgot szeretnék leszögezni: 

  • Mint az oldal és a menüpont címe is elárulja, befektetési üzletről van szó, vagyis befektetés nélkül nem számíthat semmiféle bevételre. A cég nem ír elő vásárlási kötelezettséget, vagy másféle teljesítményre vonatkozó feltételt nem szab, de nulla befektetésből nulla bevétel származik.
  • Nem villamos energiát, hanem annak előállítására alkalmas termelő kapacitást kínálok megvételre.
  • Nem foglalkozom napelemek gyártásával, telepítésével vagy üzembe helyezésével. 

Manapság sokan próbálnak meg sokféle módon többlet jövedelemhez jutni. Van, aki másod- vagy harmadállást vállal, van, aki vállalkozásba kezd, és van, aki befektet. A befektetési lehetőségek is sokfélék. Lehet bankbetét, lehet értékpapír, ingatlan, stb. Régen a bankbetét jól jövedelmező és megbízható befektetésnek számított. Napjainkban könnyen megtörténhet, hogy a lejárati idő végén kevesebb pénzt vehetünk ki, mint amennyit befektettünk. A kamatok olyan alacsonyak, hogy már csak mikroszkóppal láthatók. frown

Vádoltak már azzal, hogy a befektető rosszul jár, mert az alcsony hozam miatt még a befektetett összeget is csak egy emberöltő eltelte után kapja vissza. Tény és való, hogy a SunMoney nem a gazdagodj meg gyorsan típusú üzlet. Ha viszont számításba vesszük azt, hogy a közismert befektetési lehetőségek vagy magas kockázattal járnak a magas hozam reményében, vagy ha a kockázat kicsi, akkor a hozam is alacsony. A rövid futamidejű magas hozamú befektetések pedig igen magas kockázatot jelentenek.

A SunMoney hosszú távú (25 év) havi kifizetésű befektetési lehetőséget kínál hozzávetőlegesen évi 12 % nyereséggel, ami havi 1 %-ot jelent.

A várható nyereséggel kapcsolatban készítettem egy számítást, amelyet az alábbiakban láthat:

Sunmoney napelem csomagok várható nyeresége.ppt

A megvásárolható napelem csomagok tekintetében a következő kép szolgál információval:

Napelem csomagok ára

 Ha már a következő hónapban bevételt akar(sz) kapni, akkor ennyi idő áll rendelkezésre a befektetéshez:

 

motionmailapp.com

 

Ha szeretnél regisztrálni, a Kapcsolati menüben megtalálod az elérhetőségeimet.

Asztali nézet